If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще изнеса малко квалифицирана информация, дано ме съдят властите , продължаваме с открии разликите... Само да вметна че реалните снимки не са по различни от тези в каталоза. Сега какъв ще ти е коментара Сашо.
Attached Files
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
спора е безсмислен и Сашо добре ли след като правиш коли от сумати години да не знаеш каква е разликата и вместо да попиташ се заяждаш и обвиняваш магазините за мошейници.
Официалната средна цена на Валео за 325-та е 580 лева
Този съединител се слага предимно на последните 166 и е нормално ако не си го виждал. На колко 166 от 150 коньовите си правил съединители?
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Асенов-това че теб са те пре--ли сас кофти съединител не значи че и аз правя така с мойте клиенти - и на Кристоф и на Гиги и на много други съм сменял съединителите с това с което трябва. Ако си много отворен и много невярващ, давай, за всяка 145/146/156/166/159 или каквато си избереш кола от клиентските ми, по 150лв и ти свалям съединителя да се убедиш сам - няма да чакаш много време правя го бързо. Това че не ме познаваш, не ти дава право да правиш такива не на място коментари. Аз знам кой до скоро ти правеше Алфа-та, това не значи че обвинявам майстора защото си спомням че беше добър.
Колега ( Лисане ) не си прав за съединителите и за кат. им номера. Имам и частите свалени и каталозите с номерата на съединителите. Така че ако и на мене не повярваш ела до сервиза да ти ги покажа, таман ще се запознаем.
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
И сега какво излезе кой говори глупости???А най лошото е че аз съм далеч от майстор. Демек става ясно че някой друг се прави на майстор а не му е ясна разликата. И освен теб друг никой не спори защото само ти на черното каза бяло, че и накрая се покри вместо да признаеш. Даже не отговори колко коли си пробвал с различните "еднакви" според теб съединители???
Няма проблем мен ми е все тая, който иска да слага евтиния варянт, но понеже съм го ял тоя реших да обясня за N-ти път. Като се върна може темата и важна да стане та да се знаят разликите. Избора всеки сам го прави според нуждите, но когато е правилно информиран няма изненади.
спора е безсмислен и Сашо добре ли след като правиш коли от сумати години да не знаеш каква е разликата и вместо да попиташ се заяждаш и обвиняваш магазините за мошейници.
Официалната средна цена на Валео за 325-та е 580 лева
Този съединител се слага предимно на последните 166 и е нормално ако не си го виждал. На колко 166 от 150 коньовите си правил съединители?
Аз доколкото разбирам Сашо не обвинява магазините, а производителя (Валео), че продават един и същ съединител с различен каталожен номер. И всичко това само и само да ни прибират колкото се може повече пари. Ужас направо...
И сега за моята 166JTD 136 коня излиза че трябва да сложа по скъпия или бъркам нещо.
Абсолютно си прав, колега. Всичко останало е компромис, който струва скъпооо. С една дума, що трябва да караш 15-20 000 км със съединител от 350лв и след това да дадеш още един труд и 650лв за съединител, само защото некой мозък казва че няма проблеми. Аз лично си смених съединителя преди 1000км и сложих от скъпите най-скъпия. Сори ако обиждам някой капацитет обаче за мен истината е една.
"Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Няма проблем мен ми е все тая, който иска да слага евтиния варянт, но понеже съм го ял тоя реших да обясня за N-ти път. Като се върна може темата и важна да стане та да се знаят разликите. Избора всеки сам го прави според нуждите, но когато е правилно информиран няма изненади.
Братчето ми глей кво пише в поста на Румен според него не си го бил ял сложил ти е къвто трябва
А Сашето го оставете той е на банско и кво му дреме да не му е за сефте да се изложи
Comment